BasketballCL – Adversari: Ludwigsburg a renunțat la un jucător pe motiv de accidentare

MhP Riesen Ludwigsburg, posibilul adversar al lui U-BT Cluj-Napoca în cel de-al 2-lea tur preliminar din Basketball Champions League, a anunțat rezilierea contractului pentru americanul Michael Frazier.

Potrivit unui anunț postat pe contul oficial de Twitter al echipei, Frazier nu a trecut analizele medicale. Acestea au relevat o accidentare a jucătorului, cel mai probabil suferită pe finalul sezonului precedent. Nu s-au făcut precizări concrete cu privire la tipul accidentării, însă s-a precizt că părțile s-au despărțit, întrucât contractul ar fi intrat în vigoare cu condiția ca analizele medicale să fie bune.

De notat că Frazier a fost campion mondial U19 în anul 2013. Cariera sa profesionistă a demarat în 2015. El a jucat pentru Los Angeles D-Fenders, Iowa Energy, Fort Wayne Mad Ants (NBDL) respectiv Scaligera Basket Verona (Italia).

Înalt de 1.94 metri, Frazier are 23 ani. Jucătorul originar din Bronx evoluează la poziția 2.

În locul lui Frazier, Ludwigsburg l-a acontat pe Thomas Walkup.

Walkup are 25 ani, măsoară 1.93 metri și evoluează la pozițiile 2-3. Absolvent al universității Stephen F. Austin, noul jucător al formației germane are un singur sezon la nivel profesionist, alături de Windy Bulls (NBDL). Așadar, va fi prima experiență a lui Thomas pe bătrânul continent.

La ora actuală, echipa antrenată de către John Patrick cuprinde următorii jucători:

Fundași – Kerron Johnson (american), Adika Peter-McNeilly (canadian), David McCray, Niklas Geske, Matej Jelovcic (croat)
Extreme – Justin Sears (american), Thomas Walkup (american), Dwyane Evans (american), Florian Koch
Pivoți – Eyke Prahst, Johannes Thiemann, Adam Waleskowski

Așadar, 12 jucători legitimați până la această oră. Jumătate dintre ei sunt străini.

Ludwigsburg se duelează cu Bosna Sarajevo în primul tur preliminar din Basketball Champions League. Învingătoarea se duelează cu U-BT Cluj-Napoca, în cel de-al 2-lea tur, pe 24 și 26 septembrie anul curent.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.