Basketball Clinic Belgrade 2017 – Informații utile despre locul de desfășurare și recomandarea organizatorilor pentru cazare

Basketball Clinic Belgrade 2017 se va desfășura în capitale Serbiei pe 24 și 25 iunie anul curent. Evenimentul se va desfășura în cadrul Sălii Sumice.

Informații despre lectori găsiți AICI.

Textul de mai jos este menit să ofere informații detaliate cu privire la clinicul de la Belgrad, eveniment anual organizat de Asociația Antrenorilor de Baschet din Serbia, la care participă cu regularitate antrenori din România, fie români, fie străini, fie la nivel de seniori, fie la juvenil.

Sala de Sport Sumice are următoarea adresă: Ustanička 125/A, Beograd – Voždovac.

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1EATot06Ixk9M0Td4BAaxKfTWmPM&hl=en_US&ll=44.784584000000024%2C20.49015600000007&z=17

Programul cursurilor în ambele zile va fi între orele 11.00 și 17.00

Taxa de participare este de 200 euro/persoană. În cazul în care va veni un grup de cel puțin cinci antrenori dintr-o țară, atunci taxa de participare este de 150 euro/persoană. În pachet sunt incluse certificatul de participare la clnic și pachetul antrenorilor (acesta cuprinde un tricou, un notes, un DVD ce include cursurile clinicului din 2016, o carte scrisă de un antrenor reputat și alte materiale promoționale). Antrenorii străini vor beneficia de căști pentru a asculta cursurile în limba engleză.
Înregistrarea participanților la clinic se face înaintea începerii cursurilor, la sala Sumice.

În acest preț nu este inclusă cazarea. Organizatorii recomandă cazarea la Hotel Srbija (adresa Ustanička 127/C, Beograd – Voždovac). Acesta este cel mai apropiat hotel de locul de desfășurare al clinicului (distanță de cinci minute în plimbare) și oferă prețuri foarte bune pentru participanții la clinic (între 28-34 euro/camera single, respectiv 18-21 euro/camera dublă, în preț fiind inclus micul dejun).

Doritorii sunt rugați să anunțe că sunt participanți la clinic pentru a beneficia de aceste prețuri la hotel.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.