Basketball Champions League – Adversari: Gerald Lee s-a despărțit de Le Mans

Gerald Lee s-a despărțit de Le Mans Sarthe. Pivotul amintit a ajuns la un acord cu Helsinki Seagulls, echipă din primul eșalon al Finlanei.

Lee a fost anunțat de către gruparea din capitala Finlandezi prin intermediul unei conferințe de presă. El sosește de la Le Mans, adversara lui CSM CSU Oradea în grupele Basketball Champions League. Fostul jucător al Stelei și al Asesoftului a avut medii de 5.7 puncte și 2.7 recuperări în 12.7 minute pe partidă în cele trei jocuri susținute în primul eșalon din Hexagon. Lee a avut 58% din acțiune și 50% la linia de pedeapsă, respectiv 4.3 la eficiență.

lee

Jucătorul amintit a petrecut presezonul alături de Baskonia, după care a ajuns la un acord cu Le Mans Sarthe. El s-a despărțit de francezi și s-a întors în țara natală cu scopul de a-și relansa cariera după o accidentare gravă la genunchi. Experiența din campionatul Finlandei îl poate ajuta pe Gerald să revină în atenția echipei naționale, care va juca la EuroBasket 2017 din postură de gazdă.

Noua echipă a lui Gerald Lee a început perfect noua ediție de campionat. Helsinki Seagulls are 3-0 la general și se situează pe prima poziție a clasamentului. Echipa este antrenată de către Mikko Larkas și are în componenți patru jucători americani. Printre ei se numără Jason Conley, fost jucător la BC SCM Timișoara.

În ceea ce privește pe Le Mans, trebuie notat că în primele trei etape ale noului sezon competițional din Franța această echipă a jucat de fiecare dată în opt oameni. Unul dintre ei a fost Gerald Lee. Prin urmare, este de aștepta ca formația antrenată de Erman Kunter să legitimeze un alt pivot în locul finlandezului, mai ales că o așteaptă cel puțin 14 meciuri în Basketball Champions League.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.