Barcelona reușește primul break în playoff-ul Euroligii masculine

FC Barcelona este prima echipă care realizează un break în playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2015/16. Catalanii s-au impus în Meciul 2 al seriei cu Lokomotiv Kuban. Partida desfășurată la Krasnodar s-a încheiat cu scorul de 92-66.

Partida a fost controlată de către catalani. Aceștia au început mai bine, însă Lokomotiv a replicat și preluat inițiativa pe tabela de marcaj, scor 19-18. Lucrurile s-au schimbat decisiv pe fondul unui parțial de 15-0 realizat de formația iberică, această conducând la pauză cu scorul de 48-31.

ribas

Debutul reprizei secunde a fost și el favorabil vizitatorilor. Aceștia s-au desprins la 30 lungimi în minutul 27 al partidei, pe fondul unui procentaj de peste 60% la încercările de trei puncte. Schimbarea nu a venit, rușii reușind doar să limiteze proporțiile rezultatului, diferența înjumătățindu-se la jumătatea secvenței decisive. În ultimele minute diferența a urcat din nou și meciul s-a încheiat cu victoria clară a Barcelonei.

Brcelona a avut 16/26 pentru 61% la aruncările de trei puncte.

Juan Carlos Navarro a disputat cel de-al 300-lea meci al carierei în Euroligă. El a fost principalul marcator al Barcelonei cu 18 puncte. A fost secundat de Tomas Satoransky – 13 puncte, 10 pase decisive, Stratos Perperoglou – 13 puncte, Justin Doellman – 12 puncte, 4 recuperări, Ante Tomic – 12 puncte, 10 recuperări pentru Barcelona.

Malcolm Delaney a avut 19 puncte, Anthony Randolph a avut 17 puncte, 6 recuperări, iar Sergey Bykov a terminat cu 12 puncte pentru Loko Basket.

Scorul general devine 1-1. Seria se mută la Barcelona, acolo unde se vor desfășura următoarele două meciuri. Catalanii au nevoie de două victorii pentru a nu se mai întoarce în Rusia.

Foto: acb.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.