FC Barcelona s-a despărțit de Shane Lawal

FC Barcelona a anunțat că s-a despărțit pe cale amiabilă de pivotul Shane Lawal. Acesta nu a evoluat deloc pentru catalani în sezonul 2016/17.

Lawal s-a accidentat grav la genunchi în cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. El și-a reprezentat țara, Nigeria, la evenimentul amintit. Sportivul în cauză a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar procesul de recuperare s-a prelungit mai mult decât s-a scontat inițial.

În vârstă de 30 ani, Lawal a jucat pentru echipe din Qatar și Libia, imediat după ce a absolvit universitatea Wayne State. El a evoluat apoi în liga a 2-a din Spania și în cea din Italia. A trecut apoi la Astana, pentru ca în varalui 2014 să fie legitimat de Sassari, formație alături de care a câștigat, în 2015, campionatul Italiei. El a câștigat cupa și supercupa Italiei în același sezon.

Lawal a trecut la Barcelona în vara lui 2015. Are două sezoane în Euroligă, cu medii de 6.6 puncte, 5.3 recuperări și 1.0 capace pentru 10.4 la eficiență în 18 minute pe meci. Shane Lawal a jucat 27 meciuri în competiția de top a Europei.

În altă ordine de idei, Baskonia l-a pierdut pe Rafa Luz pentru șase luni. Fundașul brazilian a suferit o accidentare la genunchi ce va necesita intervenție chirurgicală, urmată de recuperare.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.