Banvit pierde cu Sassari în absența lui Mejia

Marți (13.01), s-au desfășurat trei meciuri din cadrul etapei a 2-a în EuroCup. Gazdele au repurtat două victorii, însă partida trasnmisă de EuroSport 2 s-a încheiat cu succesul formației vizitatoare.

Banvit, lipsită de Sammy Mejia – suspendat trei etape pentru incidentele din meciul cu Buducnost, a cedat în propriul fief, scor 74-75, duelul cu Dinamo Sassari.

Formația venită din Euroligă a beneficiat de 22 puncte de la Rakim Sanders, 16 puncte de la David Logan, respectiv 15 puncte și 12 recuperări de la Shane Lawal. Earl Rowland a avut 19 puncte, 4 recuperări, 4 intercepții și 4 pase decisive, iar Vladimir Veremeenko a totalizat 16 pentru Banvit.

În urma acestui rezultat ambele protagoniste au 1-1 la general în Grupa H. Celălalt meci se dispută miercuri și opune pe Gran Canaria lui Buducnost.

11

Zenit St. Petersburg a avut nevoie de o repriză de prelungire pentru a depăși pe Strasbourg IG. Rezultatul final a fost de 87-82. La capătul timpului regulamentar scorul a fost de 73-73. Walter Hodge a avut 19 puncte și 9 pase decisive pentru învingători, care au terminat cu doar 4/21 la trei puncte. În replică, Louis Campbell și Matt Howard au avut câte 16 puncte fiecare.

Rușii au 2-0 la general, iar Strasbourg are 1-1. În celălalt meci al grupei, miercuri, Unics Kazan se duelează cu CEZ Nymburk.

Paris Levallois s-a desprins în primul sfert al partidei cu Besiktas Istanbul, încheiată cu scorul de 93-83. Blake Schilb a avut 24 puncte, 8 pase decisive și 6 recuperări pentru francezi. În replică, Engin Atsur a totalizat 29 puncte și 9 pase decisive.

Echipa din Hexagon are 1-1 în Grupa M, iar turcii ajung la 0-2. Celălalt meci opune pe Pinar Karsiyaka lui Neptunas Klaipeda.

Celelalte meciuri ale rundei sunt programate miercuri (14.01).

Foto: eurocupbasketball.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.