Banvit administrează primul eșec în BasketballCL lui AS Monaco

Banvit Bandirma a administrat primul eșec în Basketball Champions League liderului din Franța, AS Monaco. Confruntarea contând pentru Grupa A din noua competiție FIBA, făcând parte din etapa a 5-a, s-a desfășurat marți (15.11), fiind adjudecată de turci cu scorul de 79-65.

Prima repriză s-a desfășurat sub semnul echilibrului, Banvit conducând cu scorul de 34-32 după 20 minute de joc efectiv. Defensiva turcilor a funcționat la cel de bine în repriza secundă, atunci când și ofensiva lui Banvit a produs mai multe puncte. Sfertul 3 a consemnat un parțial de 26-18, dublat de unul de 19-15 în ultimele zece minute de joc.

orelik

Turcii au fost mult mai preciși la finalizare, având un plus de 12 procente la aruncările din acțiune. De notat că raportul punctelor din spațiul de trei secunde a fost de 40-18 în favoarea lui Banvit. Învingătorii au avut superioritate și la pase decisive (20-11). În fine, învingătorii au reușit un parțial de 14-0, la capătul căruia scorul a devenit 50-37. Monaco nu a mai revenit ulterior.

Gediminas Orelik (foto) a avut 25 puncte, 5 recuperări, Gasper Vidmar a adăugat 18 puncte, iar Can Mutaf a bifat 10 puncte pentru învingători. Sergii Gladyr a avut 15 puncte, 6 recuperări, iar Billy Ouattara a reușit 15 puncte pentru monegasci.

Ambele echipe au 4-1 la general după această confruntare.

Foto: basketballcl.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.