Baller Otopeni este campioana României la mini baschet (U12) masculin

ACS Baller Otopeni este campioana României la mini baschet (U12) masculin – ediția 2017. Ilfovenii au depășit pe U-BT 1 Cluj-Napoca, scor 42-21, în finala competiției găzduite la Mangalia pentru a 3-a oară consecutiv.

Podiumul competiției a fost completat de gazdele de la ACS MC Ball Mangalia. Acestă echipă a depășit pe Dan Dacian Alb București, scor 39-26, în finala mică.

Clasamentul final

1. Baller Otopeni
2. U-BT Cluj-Napoca
3. MC Ball Mangalia
4. Dan Dacian București
5. Aurel Vlaicu București
6. CSȘ Nr. 4 București
7. BC Mureș
8. CSU Ploiești
9. Magic Champions București
10. Laguna București

De notat că majoritatea sportivilor care au participat la mini baschet în acest an vor intra în competiție la U13 în sezonul 2017/18. Va fi prima experiență cu etape săptămânale, turnee și cu jocuri pe tot parcursul sezonului competițional.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.