Aventura lui Barnette în Elveția s-a încheiat

Aventura lui Sean Barnette în Elveția s-a încheiat. Echipa americanului, Lugano Tigers, a fost învinsă în semifinale de către Neuchatel cu scorul general de 3-2.

Meciul decisiv al acestei serii s-a încheiat cu scorul de 83-48. În 20 minute de joc, Barnette a avut 7 puncte, 2 pase decisive, 2 recuperări pentru 2 la eficiență. În învingători principalul marcator a fost Ivan Kuburovic, autor a 18 puncte cu 6 recuperări.

Barnette a jucat patru meciuri pentru Lugano și a avut medii statistice de 5.8 puncte, 3.0 recuperări și 2.3 pase decisive pentru 2.3 la eficiență în 25.3 minute pe partidă.

Kuburovic, aflat în angrenajul lui Neuchatel de la începutul sezonului, are 32 meciuri jucate și medii stagionale de 13.2 puncte, 4.2 recuperări și 3.7 pase decisive pentru 10.7 la eficiență.

În finala campionatului din Țara Cantoanelor, Neuchatel întâlnește pe Geneva Lions, nimeni alta decât ocupanta primei poziții la încheierea sezonului regulat.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.