Australia s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Australia s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Naționala „cangurilor” a depășit Noua Zeelandă, la Wellington, în Meciul 2 al acestei serii. Rezultatul final a fost de 89-79.

Matthew Dellavedova a avut 14 puncte, 5 pase decisive, David Andersen a adăugat 11 puncte, pentru ca Andrew Bogut să bifeze 10 puncte, 10 recuperări și 3 capace pentru învingători. Alți patru jucători au avut cel puțin opt puncte pentru Australia. Corey Webster a avut 16 puncte pentru Noua Zeelandă.

Meciul 1 al acestei serii a avut loc la Rod Laver Arena din Melbourne în urmă cu câteva zile și s-a încheiat tot cu victoria Australiei. Rezultatul final a fost de 71-59.

În urma acestor rezultate, „Boomers” avansează la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro pentru concursul de baschet masculin. Acolo sunt deja calificate echipele naționale ale Braziliei (gazdă), respectiv Statelor Unite ale Americii (campioană mondială).

Tall Blacks” vor participa la turneul preolimpic.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.