Aruncarea de trei puncte a decis meciul dintre Italia și Israel

Marco Belinelli a marcat 18 puncte, toate cu aruncări de trei puncte, în victoria repurtată de Italia, scor 69-48, la Tel-Aviv, în ziua de deschidere de la EuroBaskt 2017. Victima azzurilor a fost formația gazdă, Israel.

Belinelli a totalizat 6/8 la aruncările de pe semicerc și a terminat cu 18 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive, 4 intercepții și a avut un indice de 19 la eficiență. Luigi Datome a totalizat 16 puncte, 8 recuperări și a avut patru reușite de pe semicerc. Omri Casspi a totalizat 18 puncte și 9 recuperări pentru Israel.

Italia a terminat cu 13/27 pentru 48% la aruncările de pe semicerc. În replică, Israel a avut 1/14 la aruncările de trei puncte. Așadar, un raport de 13-1 la reușitele de pe semicerc, în condițiile în care Israelul a avut doar 7% la acest procedeu.

Israelul a avut doar opt posesii pierdute în acest meci, jumătate din mingile irosite pe construcție de adversari. Echipa lui Erez Edelstein a terminat cu doar 26 la aruncările din acțiune, 18 procente mai puțin decât formația învingătoare.

Sursă video: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

2 comentarii On Aruncarea de trei puncte a decis meciul dintre Italia și Israel

  • Am observat că în această perioadă se desfășoară și AmeriCup. Echipa națională a SUA nu are in componenta nici un jucător cunoscut. Ce competiție este aceasta? Pentru juniori?

    • Este echivalentul EuroBasket pentru zona Americilor (Nord si Sud). SUA joacă fără jucători din NBA la acest eveniment, la fel cum o va face si in preliminariile pentru FIBA Basketball World Cup 2019. Practic jucatorii din NBA vor participa doar la turneul final FIBA Basketball World Cup si la Jocurile Olimpice.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.