Artsiom Parakhouski s-a alăturat lui Maccabi Tel-Aviv

Artsiom Parakhouski a semnat cu Maccabi Tel-Aviv. Baschetbalistul originar din Belarus sosește de la Unics Kazan, unde a petrecut precedentele două sezoane.

Înalt de 2.11 metri, în vârstă de 30 ani, Parakhouski are o experiență de două sezoane la nivel de Euroligă, unde a bifat 52 prezențe cu medii de 12 puncte, 5.8 recuperări și 1.6 capace. Ex-sovieticul are procentaje pe carieră de 62% la aruncările din acțiune și 73% la linia de pedeapsă.

Absolvent al universității Radford în anul 2010, Parakhouski a jucat pentru VEF Riga, Budivelnik Kiev, Olin Edirne, Hapoel Ierusalim și Nizhny Novgorod. Așadar, a evoluat în Letonia, Ucraina, Turcia, Israel. De asemenea, a bifat trei sezoane în EuroCup.

Angajamentul dintre cele două părți are valabilitate pentru sezonul 2017/18 și opțiune pentru 2018/19.

Lotul lui Maccabi Tel-Aviv la ora actuală

Fundași – Norris Cole, DeAndre Kane, Pierre Jackson, Michael Roll, John DiBartolomeu
Extreme – DeShaun Thomas, Karam Mashour, Yovel Zoosman, Victor Rudd, Devin Smith, Itay Segev
Pivoți – Jake Cohen, Jonah Bolden, Alex Tyus

Staff-ul tehnic al echipei îi cuprinde pe Neven Spahija (principal), respectiv Guy Goodes (asistent).

De notat că potrivit unor surse media din Israel, Devin Smith ar urma să se retragă din activitata de jucător. El are 34 ani.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.