Aport major din partea lui Vlad Moldoveanu în victoria lui Buyukcekmece la Trabzon

Vlad Moldoveanu a transformat o pereche de aruncări libere cu zece secunde rămase din timpul regulamentar, iar în cea de-a 2-a repriză de prelungiri a marcat cinci puncte extrem de importante pentru a ghida pe Demir Insaat Buyukcekmece spre victorie în fieful lui Trabzonspor, scor 113-105. Partida contează pentru sezonul regulat al ligii profesioniste din Turcia.

Scorul la capătul primelor 40 minute de joc a fost de 84-84, pentru ca după prima repriză suplimentară să persiste egalitatea, scor 95-95. În cea de-a 2-a repriză suplimentară s-a consdmnat un parțial de 18-10 în favoarea lui Demir IBB.

Moldoveanu a bifat 24 minute, perioadă în care a totalizat 15 puncte. El a avut 3/3 la aruncările de trei puncte, respectiv 5/7 la cele din acțiune cu 2/2 la linia de pedeapsă. Românul a adăugat 2 recuperări, 2 pase decisive și a terminat cu 21 la +/-.

Bracey Wright a reușit 27 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, iar Erving Walker a încheiat cu 26 puncte, 8 pase decisive pentru învingători. Demir IBB a avut toți cei șase jucători străini cu cel puțin 11 puncte marcate. În replică, Caleb Green a reușit 25 puncte, 11 recuperări și 7 pase decisive, iar Brady Heslip a terminat cu 21 puncte, 5 pase decisive pentru Trabzonspor.

În urma acestui rezultat, Zare Markovski a fost demis dela cârma lui Trabzonspor.

Zare Markovski nu mai este antrenorul lui Trabzonspor Basketball

Demir IBB are 4-7 în urma acestui succes. În schimb, Trabzonspor a ajuns la 3-8.

Echip alui Vlad Moldoveanu începe faza a 2-a din FIBA Europe Cup. Primul oponent este Egis Kormend, din Ungaria.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.