NBA a anunțat componența cvintetului ideal pentru sezonul 2016/17

NBA a anunțat componența echipei ideale a sezonului 2016/17. James Harden a fost inclus în cvintetul ideal pe toate cele 100 liste de vot. LeBron James a fost inclus în echipa ideală pentru a 11-a oară, egalându-i pe Karl Malone și Kobe Bryant. Este cea de-a 10-a prezență consecutiv în cvintetul de vis al sezonului pentru „Rege”.

În cvintetul ideal au fost incluși James Harden (Houston), Russell Westbrook (Oklahoma City), LeBron James (Cleveland), Kawhi Leonard (San Antonio), respectiv Anthony Davis (New Orleans).

Componența celei de-a 2-a echipe: Stephen Curry, Isaiah Thomas, Kevin Durant, Giannis Antetokounmpo, Rudy Gobert.

Componența celei de-a 3-a echipe: John Wall, DeMar DeRozan, Jimmy Butler, Draymond Green, DeAndre Jordan.

Așadar, echipe ideală cuprinde patru dintre cele mai strălucitoare individualități ale sezonului 2016/17. În echipa a 2-a se regăsesc doi dintre reprezentanții tinerei generații de jucători europeni. Golden State Warriors are trei jucători cele mai bune trei echipe ale sezonului competițional 2016/17.

Foto: nba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.