Antrenorul lui Kormend prefațează manșa a 2-a a dublei cu CSM Steaua București

Gasper Potocnik, antrenorul sloven al echipei Egis Kormend, a prefațat manșa a 2-a a dublei cu CSM Steaua București contând pentru cel de-al 2-lea tur preliminar din FIBA Europe Cup – ediția 2017/18.

„Trebuie să dăm uitării prima manșă. Ne dorim victoria în manșa a 2-a. Aceasta este abordarea pe care o vom avea în meciul de la Târgoviște și nu să apărăm avantajul de 16 puncte obținut în meciul de săptămâna trecută. Nu trebuie să ne gândim la problemele pe care e evident că le avem. Va trebui să intrăm concentrați pe parchet.

Ambele echipe au încă 40 de minute la dispoziție să demonstreze că merită un loc în faza grupelor. Firește, mă aștept la un meci foarte dificil. Sunt absolut convins de faptul că Steaua va avea o abordare extrem de agresivă, mult diferit față de meciul tur. Nu va fi o misiune facilă pentru noi, dar suntem pregătiți pentru acest meci.”

Declarație preluată de pe site-ul www.bb1.hu

În tur, la Kormend, maghiarii au câștigat cu scorul de 91-75. Ei au avut un avantaj maxim de 27 puncte pe parcursul primei manșe, însă Steaua a speculat relaxarea prematură a elevilor lui Gasper Potocnik și s-a apropiat la 14 lungimi, înainte ca maghiarii să îl mărească din nou, ajungându-se la ecartul de 16 puncte.

Manșa a 2-a se dispută miercuri (11.10), ora 20:00, la Sala Sporturilor din Târgoviște. COnfruntarea este transmisă în direct la DigiSport.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.