Antrenor suspendat pentru un an

Alexandru Cosmin Vasile, antrenorul echipei U13 masculin al echipei CSȘ Nr. 4 București, a fost suspendat pe un an pentru incidentul creat la meciul cu CSU Ploiești, din cadrul celui de-al 4-lea turneul semifinal al Campionatului Național U13 masculin. Evenimentul s-a consemnat la Oradea, locul de descășurate al turneului amintit.

Comunicatul emis de Federația Română de Baschet

Comisia de disciplina intrunita in data de 12.05.2016, ora 12:00, sa analizize dosarul cauzei evenimentelor petrecute la jocul din cadrul Turneului Semifinal 4 al CN U13 masculin desfasurat in Oradea, la data de 29.04.2017 ora 19:30 intre echipele CSU Ploiesti si CSS Nr. 4 Bucuresti.

Avand in vedere inregistrarea video a jocului, rapoartele suplimentare ale arbitrilor jocului Crisan Vlad si Szabo David, precum si raportul suplimentar al comisarului jocului Radu Vaida, Comisia de Disciplina decide:

In conformitate cu art 17.1.2, lit. a, coroborat cu art 17.3.2, Comisia de Disciplina dispune suspendarea antrenorului Alexandru Cosmin VASILE pe perioda   de 1 (un) an calendaristic in perioada 12.05.2017 – 11.05.2018 din toate competitiile organizate de catre Federatia Romana de Baschet.

Decizia Comisiei de Disciplina poate fi atacata cu Apel in conformitate cu art. 18 din Regulamentul de Disciplina al FR Baschet.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Antrenor suspendat pentru un an

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.