San Antonio Spurs și Toronto Raptors au avansat în turul al 2-lea din playoff-ul NBA

San Antonio Spurs și Toronto Raptors s-au calificat în turul al 2-lea din playoff-ul NBA – ediția 2017. Ambele au încheiat seriile din faza inaugurală cu scorul general de 4-2, impunându-se în Meciul 6, desfășurat în cursul nopții de joi spre vineri.

Texanii au trecut de Memphis Grizzlies, scor 103-96, în prima confruntare a acestei serii adjudecată de oaspeți. Echipalui Gregg Popovich s-a desprins în învingătoare în repriza secundă, pe fondul unui parțial de 58-46.

Foto: NBAE (Photos by Mark Sobhani/NBAE via Getty Images)

Tony Parker a avut 11/14 la aruncările din acțiune, pentru un total de 27 puncte și 4 pase decisive. A fost una dintre cele mai precise și consistente prestații ofensive din cariera francezului ajuns la vârsta de 35 ani. Kawhi Leonard a contabilizat 29 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții pentru San Antonio. În replică, Mike Conley a bifat 26 puncte, 5 pase decisive, iar Marc Gasol a terminat cu 16 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări.

Canadienii au învins în Wisconsin, scor 92-89. A fost al 2-lea break pentru Raptors, după ce în prealabil Milwaukee a fost prima echipă din această confruntare ce a reușit să învingă în deplasare, chiar în partida de deschidere a seriei.

Jocul a fost controlat de Toronto, grupare ce s-a desprins la 13 lungimi pe parcursul primelor 24 minute de joc. Milwaukee a răspuns în secvența decisivă, însă nu a reușit să se impună.

DeMar DeRozan a reușit 32 puncte, 5 intercepții, 4 recuperări și 3 pase decisive pentru Raptors. Replica a venit de la Giannis Antetokounmpo, autor a 34 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive și 2 capace.

San Antonio se califică în turul al 2-lea din playoff-ul NBA la primul sezon după retragerea lui Tim Duncan. Texanii au fost eliminați în sezonul precedent în turul doi, de către OKC Thunder.

Spurs se duelează cu Houston Rockets în semifinalele Conferinței Vest.

Toronto bifează a 2-a calificare consecutivă între primele opt echipe ale ligii. Raptors au jucat finala Conferinței Est în sezonul precedent.

Canadienii se întâlnesc cu Cleveland Cavaliers în semifinalele Conferinței Est. Cele două s-au confruntat în final Estului în stagiunea anterioară, Cavs impunându-se cu scorul general de 4-2.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.