San Antonio revine de la -23 pentru a se impune în meciul cu OKC

San Antonio Spurs au revenit de la un deficit de 23 puncte pentru a se impune în meciul cu Oklahoma City Thunder. Rezultatul final a fost de 104-101. Meciul a fost transmis în direct pe Telekom Sport.

Partida a demarat favorabil lui OKC, formație care a câștigat primul sfert cu 32-15. Cel mai mare ecat s-a consemnat la scorul de 43-20, în minutul 15. Spurs au strâns la 55-48, după 24 minute de joc. Cele două formații se aflau la egalitate la intrarea în secvența decisivă, scor 78-78. Texanii au condus pe tot parcursul secvenței decisive, Thunder reușind să egaleze o dată și să se apropie de mai multe ori la o singură posesie.

Foto Darren Abate

LaMarcus Aldridge (foto) a totalizat 26 puncte, 9 recuperări, alți trei jucători având peste 10 puncte marcate pentru învingători. De cealaltă parte, Carmelo Anthony a reușit 20 puncte, 6 recuperări, alți trei jucători de la OKC având cel puțin 15 puncte.

Spurs au 10-6 la general. Un bilanț extrem de bun în condițiile în care sunt lipsiți de la începutul stagiunii de Kawhi Leonard și Tony Parker, adică cel mai bun jucător și principalul conducător de joc al echipei. În schimb, OKC are 7-8 la general.

Cleveland Cavaliers au repurtat cea de-a 4-a victorie consecutivă. Formația din Ohio s-a impus în meciul cu Los Angeles Clippers, scor 118-113, după prelungiri. LeBrom James a marcat un coș de trei puncte prin care a egalat la 105 și a trimis meciul în repriza suplimentară. Aici, Kevin Love a transformat două aruncări de pe semicerc prin care a desprins decisiv formația pregătită de Tyronn Lue.

LeBron James a reușit 39 puncte, 14 recuperări și 6 pase decisive în 46 minute de joc. El a pierdut posesiamingii de șase ori și a terminat partida cu 17/26 la aruncările din acțiune. Dwyane Wade a adăugat 23 puncte, 11 recuperări și 5 pase decisive la cel mai bun meci în echipamentul lui Cavaliers. În replică, Blake Griffin a reușit 23 puncte, 12 recuperări, iar DeAndre Jordan a terminat cu 20 puncte, 22 recuperări pentru Clippers.

Cavs au 9-7 la general, iar Clippers au ajuns la 5-9.

Denver Nuggets au spulberat pe New Orleans Pelicans, scor 146-114. Partida a fost controlată de echipa din Colorado, care s-a desprins la 18 puncte în primul act. Oaspeții au replicat și s-au apropiat la opt puncte, însă l-au pierdut pe Anthony Davis, care a încasat, involuntar, un cap în plină figură de la Nikola Jokic. Sârbul a declarat că regretă incidentul și că nu dorește ca oricine să aibă de suferit de pe urma lui. După ieșirea lui Davis jocul s-a rupt, Nuggets marcând 82 puncte în repriza secundă.

Jamal Murray a avut 31 puncte, alți cinci jucători de la Denver bifând peste 10 puncte marcate. Jokic a totalizat 13 puncte, 11 recuperări și 6 pase decisive. Anthony Davic a totalizat 17 puncte, 5 recuperări, fiind principalul realizator al echipei sale în pofida celor doar 21 minute de joc.

Nuggets au 9-6 la general. În schimb, Pelicans au 8-8.

Chicago Bulls au repurtat cel de-al 3-lea succes stagional. Echipa din Windy City s-a impus în duelul cu Charlotte Hornets, scor 123-120. Partida a cuprins o prestație impresionantă din partea deosebit de rapidului Kemba Walker. Acesta a totalizat 47 puncte (17/27 din acțiune), 6 recuperări și 5 pase decisive, într-un meci pe care Hornets l-au pierdut în cele din urmă.

Bulls au 3-10 la general, oprind o serie de cinci înfrângeri consecutive. În schimb, Hornets au 5-9, cu 1-7 în deplasare.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.