San Antonio și Cleveland s-au impus în deplasare, în Meciul 3 din semifinalele conferințelor

Două break-uri s-au consemnat în playoff-ul NBA pe parcursul nopții de vineri spre sâmbătă. Unul dintre acestea a fost oferit în transmisiune directă la Dolce Sport.

San Antonio Spurs au realizat un re-break în seria cu Houston Rockets. Meciul 3 al duelului texan a fost adjudecat de pinteni cu scorul de 103-92. Meciul a fost transmis la postul TV amintit.

Lipsită de serviciile lui Tony Parker (final de sezon), formația antrenată de Gregg Popovich a controlat ultimele 36 minute de joc pentru a bifa cea de-a 2-a victorie în seria cu trupa lui Mike D’Antoni. Locul lui Parker în cvintetul de start a fost luat de către debutantul Dejounte Murray, însă acesta a jucat doar 14 minute.

Patty Mills a venit de pe bancă și a contribuit cu 15 puncte, 3 recuperări. Kawhi Leonard a totalizat 26 puncte, 10 recuperări, 7 pase decisive, iar LaMarcus Aldridge a contabilizat 26 puncte, 7 recuperări și 4 capace pentru San Antonio.

James Harden a replicat cu 43 puncte, 5 pase decisive și 3 intercepții, iar Trevor Ariza a bifat 17 puncte, 5 recuperări și tot atâtea pase decisive pentru Houston.

Scorul general a devenit 2-1 pentru San Antonio. Meciul 4 se dispută tot în Houston.

Cleveland Cavaliers au triumfat în Meciul 3 al seriei cu Toronto Raptors. Partida desfășurată în Canada s-a încheiat cu scorul de 115-94. Jocul a fost decis în sfertul 4, pe fondul unui parțial de 36-17 în favoarea campioanei NBA în exercițiu.

LeBron James a totalizat 35 puncte, 8 recuperări, 7 pase decisive, Kevin Love a adăugat 16 puncte, 13 recuperări, iar Kyrie Irving a terminat cu 16 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive. DeMar DeRozan a replicat cu 37 puncte, 3 intercepții și 3 pse decisive pentru Raptors.

Scorul general a devenit 3-0, Cavs fiind neînvinși în șapte meciuri disputate în playoff-ul NBA 2017. Meciul 4 se dispută tot în Canada.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.