Anthony Randolph va juca pentru Slovenia la EuroBasket 2017

Anthony Randolph, americanul care și-a prelungit contractul cu Real Madrid, a obținut pașaport sloven și va participa la EuroBasket 2017. Anunțul a fost făcut de către federația de specialitate a Sloveniei.

În cadrul unei declarații, Randolph a precizat că este „fericit și onorat pentru această oportunitate. Este o nouă provocare în carieră și doresc să aduc mulțumiri federației slovene și antrenorului Igor Kokoskov.”

Astfel, Slovenia va avea un naturalizat extrem de important în lot pentru EuroBasket 2017. Totodată, Randolph va fi socotit jucător european, ceea ce permite lui Real Madrid să legitimeze, pe lângă Randolph, alți doi jucători americani (care nu au pașaport european), pentru jocurile din Liga ACB.

La EuroBasket 2017, Slovenia va juca în Grupa A, la Helsinki. Adversari vor fi Polonia, Grecia, Franța, Islanda și Finlanda. Primele patru se califică pentru optimile de finală, găzduite la Istanbul.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.