Angelo Caloiaro, poziția 4 de la Büyükçekmece, a semnat cu finalista Basketball Champions League

Angelo Caloiaro este noul jucător al lui Banvit Bandirma. Americano-italianul sosește de la Demir İnşaat Büyükçekmece, noua echipă a lui Vlad Moldoveanu.

Caloiaro a avut medii statistice de 11.9 puncte, 6.5 recuperări și 1.6 pase decisive pe meci în campionatul Turciei pe parcursul sezonului 2016/17. De asemenea, el a postat 11.9 puncte, 5.4 recuperări și 2.6 pase decisive în FIBA Europe Cup pentru formația amintită.

În vârstă de 28 ani, înalt de 2.03 metri, Caloiaro evoluează la poziția 4 și este jucătorul pe care Vlad Moldoveanu îl va înlocui la Büyükçekmece. De notat că Angelo va juca sub comanda lui Sașo Filipovski, fostul antrenor al compatriotului nostru la Stelmet Zielona Gora, în Euroliga masculină.

Trecerea lui Caloiaro la finalista Basketball Champions League vine ca o confirmare a faptului că prezența în puternicul campionat al Turciei, indiferent de numele formației, poate reprezenta o rampă de lansare ăentru jucători.

Absolvent în anul 2012 al universității San Francisco, Caloiaro a avut următoarea traiectorie în cariera profesionistă: BC Rilski Sportist (Bulgaria, 2012/13), Mitteldeutscher BC (Germania, 2013/14), Telekom Baskets Bonn (2014/15), respectiv Obradoiro CAB (2015/16).

Foto: www.fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.