Andrei Mandache continuă alături de CSM CSU Oradea

Andrei Mandache a semnat un nou angajament cu CSM CSU Oradea. Sportivul în vârstă de 30 ani, este atât căpitanul bihorenilor, cât și al primei reprezentative a României.

Jucător de pozițiile 1-2, înalt de 1.91 metri, Mandache poate să contribuie în ambele faze ale jocului. El se evidențiază atât cu aruncări de la mare distanță, cât și cu o abilitate deosebită de a pune adversarul sub presiune, printr-un nivel ridicat de agresivitate. De altfel, adesea acest jucător primește sarcina de a se apăra la cel mai periculos jucător de perimetru al echipi adverse.

În sezonul 2016/17, Andrei Mandache a avut medii de 9.4 puncte, 2.2 recuperări, 2.1 pase decisive și 1.4 intercepții pentru 9.4 la eficiență în 24:29 minute pe meci. El a avut procentaje de 57% la aruncările de două puncte, 41% la trei puncte, respectiv 68% la linia de pedeapsă în 36 meciuri la nivelul Ligii Naționale, stabilind cele mai bune performanțe de precizie ale carierei la aruncările de pe semicerc și la linia de pedeapsă.

În 15 meciuri la nivelul Basketball Champions League, Andrei a avut medii statistice de 7.1 puncte, 2.1 recuperări, 1.7 pase decisive și 1.1 intercepții cu 1.1 poesii pierdute în 20.8 minute pe meci pentru 7.1 la eficiență. Mandache a avut procentaje de 53% la aruncările de două puncte, 38% la trei puncte și 50% la linia de pedeapsă.

Andrei Mandache continuă alături de CSM CSU Oradea. Căpitanul CSM-ului și al echipei naționale va evolua în continuare î…

Posted by CSM Oradea on 15 Iulie 2017

De notat că Mandache a subliniat de mai multe ori atașamentul față de Oradea și CSM. El a debutat la nivel de seniori cu această echipă. De asemenea, Andrei a ajutat gruparea roș-albastră să promoveze în primul eșalon și tot alături de CSM a disputat primul său meci în Liga Națională (la acea vreme Divizia A). În plus, Mandache a câștigat primul său titlu național alături de Oradea, cu o contribuție extraordinară în playoff. Tot aici a contribuit la cel mai lung parcurs continental din istoria baschetului românesc din punct de vedere al numărului de meciuri disputate într-o singură campanie.

Mandache a mai jucat în SUA și Cipru. În LNBM a evoluat pentru CSU Brașov, CS Otopeni, Steaua București, Gaz Metan Mediaș, respectiv U-BT Cluj-Napoca.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.