Andrei Calenic va juca la Politehnica Iași, sub formă de împrumut

Andrei Calenic a fost cedat de Steaua CSM EximBank București, sub formă de împrumut pentru sezonul 2017/18, la Politehnica Iași.

Potrivit anunțului făcut de clubul militar, Calenic va fi principala opțiune pentru moldoveni la capitolul români U23 în sezonul în care se implementează obligativitatea folosirii unui tânăr jucător român în primul sfert al Ligii Naționale de baschet masculin.

Înalt de 2.10 metri, Calenic este născut în anul 1998 și evoluează pe post de pivot. El este eligibil să joace pentru naționala U20 masculin la nivel de Divizia A în cadrul ediției 2018 a Campionatului European.

La încheierea acestui împrumut Calenic se va întoarce la formația din capitală, de care este legat prin contract până în anul 2020.

Jucătorul Andrei Calenic a fost împrumutat de Steaua CSM EximBank la Iasi, pentru sezonul următor. Nou promovata l-a…

Posted by Steaua Baschet on 1 August 2017

Rămâne de văzut care vor fi jucătorii tineri pe care Steaua CSM EximBank îi va păstra în prima echipă pentru sezonul 2017/18. De notat că bucureștenii au în vizor mai mulți astfel de jucători, aceștia fiind sub contract cu militarii. Favoriți sunt Bogdan Popa (născut 1997) și Georges Darwiche (1998), ambii componenți ai echipei naționale U20 masculin, care a câștigat Campionatul European Divizia B ediția 2017, desfășurat la Oradea.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.