Anadolu Efes Istanbul l-a înlocuit pe Bryce Cotton cu Brandon Paul

Anadolu Efes Istanbul s-a mișcat foarte rapid pe piața transferurilor. Participarea în Euroliga masculină reprezintă o provocare pentru foarte mulți jucători, astfel încât nu este neapărat o surpriză cu privire la faptul că echipa antrenată de Velimir Perasovic a găsit foarte repede înlocuitor pentru Bryce Cotton.

Brandon Paul este noul conponent al echipei deținute de celebrul producător de bere din Turcia. În vârstă de 25 ani, înalt de 1.93 metri, el sosește de la Joventut Badalona. În sezonul 2015/16, Paul a avut medii de 13.2 puncte și 2.7 recuperări în 33 partide la nivelul Ligii ACB.

Paul și-a început cariera profesionistă în vara anului 2013, atunci când a semnat pentru Nizhny Novgorod. El a avut medie de 6.4 puncte pe partidă în EuroCup, ajutând reprezentanta Rusiei să se califice în semifinalele competiției amintite, respectivă să se califice în finala Ligii VTB. Americanul a mai jucat pentru Canton Charge, în NBDL. De notat că el a jucat în NBA Summer League 2016, dar și în presezonul NBA pentru Philadelphia76ers, însă nu a fost păstrat în lot pentru sezonul regulat al ligii nord-americane.

Absolvent al universității Illinois, pentru care a jucat între 2009 și 2013, Brandon Paul devine cel de-al 8-lea jucător străin din lotul lui Anadolu Efes. El poate evolua la pozițiile 1-2-3, astfel încât îi va oferi antrenorului Perasovic multiple variante în utilizarea jucătorilor din backcourt.

Debutul lui Brandon s-ar putea consemna chiar în cursul acestei săptămâni. Anadolu Efes se deplasează la Bamberg, pentru jocul din cadrul etapei a 12-a în Euroligă.

În prezent, Anadolu Efes Istanbul are 6-5 la general în Euroligă, unde se situează pe locul al 7-lea din totalul de 16 poziții. În schimb, gruparea din istanbul are 9-1 la general în liga din Turcia, acolo unde este lider solitar al ierarhiei.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.