Anadolu Efes Istanbul s-a calificat în playoff-ul Euroligii masculine!

Anadolu Efes Istanbul este cea de-a 7-a echipă calificată în playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2017/18. Echipa lui Velimir Perasovic a învins-o pe Fenerbahce Istanbul, scor 80-77, în primul meci al etapei a 28-a din sezonul regulat.

Jocul a fost controlat de Efes, formație ce s-a instalat la conducere de la început și a construit treptat un avantaj important pe tabela de marcaj. Fenerbahce, formație ce și-a asigurat deja prezența în playoff, dar se află în pericol să piardă avantajul terenului propriu, a revenit spectacolos pe finală, însă elevii lui Perasovic au fost mai inspirați și au bifat a 16-a victorie stagională.

Bryant Dunston a avut 14 puncte, Jayson Granger a adăugat 13 puncte, iar Derrick Brown și Brandon Paul au totalizat câte 10 puncte fiecare pentru învingători. Bobby Dixon a replicat cu 19 puncte, 8 recuperăr, iar Bogdan Bogdanovic a revenit prematur după o accidentare și a bifat 16 puncte în pofida faptului că  avut doar cinci aruncări din acțiune.

Fener a jucat fără Kostas Sloukas și Luigi Datome, ambii accidentați. De asemenea, antrenorul Zeljko Obradovic a optat să nu îl folosească pe Anthony Bennett. Fener pierde pentru a 3-a oară în ultimele patru meciuri din Euroligă. O dovadă că și un antrenor de talia lui Obradovic are probleme în a gestiona problema accidentărilor!

Anadolu Efes Istanbul are 16-12 la general și devine a 7-a echipă calificată în playoff. Este cea de-a 11-a calificare a acestei echipe în sferturile de finală ale Euroligii masculine. Precedenta s-a consemnat în urmă cu doi ani.

Fenerbahce Istanbul are 17-11 la general și ar putea retrograda de pe locul 4, ultimul ce asigură avantajul terenului propriu, după o dublă înfrângere în cursul acestei săptămâni.

Foto: euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.