Anadolu Efes și Darussafaka s-au calificat în semifinalele ligii din Turcia

Anadolu Efes Istanbul și Darussafaka Dogus Istanbul, două dintre echipele care vor evolua în următoarea ediție a Euroligii masculine, și-au asigurat prezența în semifinalele ligii profesioniste de baschet din Turcia. Ambele au câștigat la zero în primul tur al playoff-ului.

Royal Hali Gaziantep a cedat Meciul 2 al seriei cu Anadolu Efes. A fost un meci în care echipa din istanbul a bifat 50 de recuperări și a provocat 17 posesii pierdute adversarului. Rezultatul final a fost de 73-64. Jayson Granger a bifat 19 puncte pentru învingători.

Banvit Bandirma a încheiat sezonul după ce a pierdut meciul cu Darussafaka Dogus, pe teren popriu. Rezultatul final a fost de 86-73. Scottie Wilbekin a totalizat 9 puncte pentru învingători. De cealaltă parte s-a evidențiat Adrien Moerman, autor a 21 puncte și 11 recuperări pentru gazde.

Astfel, Efes și Darussafaka s-au calificat în semifinale. Aici se vor duela între ele pe o serie în sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Avantajul terenului propriu este de partea lui Anadolu Efes, echipă ce a câștigat sezonul regulat în țara Semilunei.

Foto: bsl.org.tr

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.