Alin Faur a fost suspendat două etape pentru eroarea de arbitraj ce a înclinat balanța în finala Cupei României

Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet a decis să-l suspende pe arbitrul Alin Faur pentru două etape. Măsura a fost anunțată prin intermediul site-ului www.frbaschet.ro.

Iată conținutul comunicatului

In urma vizionarii jocului din data de 17.02.2017, dintre echipele U-Banca Transilvania Cluj Napoca si BC Mures Tg Mures, din cadrul Final 8 Cupei Romaniei, masculin, corelata cu raportul comisarului jocului, Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet, a decis, prin vot, in sedinta care a avut loc in data de 28.02.2017, sanctionarea arbitrului Faur Alin.
Conform Anexei RABR, Capitolul “C”, litera “D”, arbitrul Alin Faur este sanctionat cu doua etape de suspendare.

Comunicatul nu specifică exact de ce a fost suspendat arbitrul timișorean însă este evident că decizia a fost luată ca urmare a nesancționării abaterii evidente de pași comisă de Aleksandar Rasic la coșul decisiv din finala Cupei României 2017.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Alin Faur a fost suspendat două etape pentru eroarea de arbitraj ce a înclinat balanța în finala Cupei României

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.