Alhaji Mohammed e campion în Ungaria cu Alba Fehervar

Alba Fehervar este noua campioană a Ungariei la baschet masculin. Echipa la care evoluează Alhaji Mohammed a învins pe Falco Szombathely, scor 78-71 în Meciul 5 al finalei din țara vecină.

Jocul a fost controlat de formația di Szekesfehervar, care a găzduit jocul decisiv datorită faptului că a încheiat sezonul regult pe prim poziție a clasamentului. Primul sfert, sărac în realizări, s-a încheiat cu scorul de 14-8. La jumătatea partidei tabela de marcaj indica scorul de 39-24, pentru ca după 30 minute de joc scorul să fie de 62-44.

Winston Shepard a avut 18 puncte, iar Alhaji Mohammed a terminat cu 15 puncte pentru învingători. În replică, Darin Govens a avut 20 puncte, 5 recuperări în contul echipei antrenate de Srecko Sekulovic. Ivan Zigeanovic a adăugat 11 puncte, 6 recuperări, Aliaksandar Pustahvar a terminat cu 7 puncte, 4 recuperări, ir Drew Barham a încheia cu 5 puncte pentru Falco.

Scorul general al finalei a fost de 3-2.

Așadar, Sekulovic nu reușește să repete performanța din urmă cu aproape un deceniu, când a ghidat același club spre titlul național.

Alba Fehervar cucerește al 5-lea titlu național, iar antrenorul Branislav Dzunic confirmă încă o dată că indiferent unde antrenează, dacă Szolnok nu câștigă campionatul, o face el.

Noua campioană a Ungariei va evolua în următoarea ediție a Basketball Champions League. Cel mai probabil o va face din tururile preliminare.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.