Alex Olah va termina sezonul sub comanda lui Frank De Meulemeester

Daniel Goethal va fi noul antrenor principal al echipei Belfius Mons Hainaut. În vârstă de 47 ani, acesta a semnat un contract cu valabilitate până la încheierea sezonului 2018/19, dar își va prelua atribuțiunile după încheierea acestui sezon.

Românul Alex Olah evluează la formația amintită, în primul eșalon al Belgiei. Goethal (foto) și-a început cariera de antrenor în anul 2009 și a condus echipele naționale juvenile ale Belgiei. De asemenea, a fost antrenorul primei reprezentative în 2013 și 2014. La nivel de club a pregătit pe Belfus Namur, Stortbeton Waregem și Kang.s Willebroek.

În prezent, Goethal are în derulare un angajament cu Kangoeroes Basket Willebroek, tot din prima ligă a Belgiei. Această formație are 12-11 la general și se situează pe locul al 6-lea.

Până la finalul sezonului 2016/17, Mons va fi antrenată de către Frank De Meulemeester. Acesta ocupă funcția de antrenor interimar și va reveni la cea de antrenor asistent după instalarea lui Goethal. Așadar, Olah va fi antrenat până la finalul sezonului de către De Meulemeester.

Belfius Mons Hainaut se situează pe locul 8 în acest moment în competiția internă având 9-14 la general. Echipa lui Olah a pierdut opt din ultimele zece partide disputate.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.