Alex Olah participă în FIBA Europe Cup

Alex Olah este un alt român angrenat în FIBA Europe Cup. Pivotul originar din Timișoara, aflat la primul sezon în baschetul profesionist, participă în competiția amintită alături de Belfius Mons-Hainaut, reprezentanta Belgiei.

Formația la care activează compatriotul nostru este angrenată în Grupa C. Aceasta are doar trei componente. Pe lângă cea din Belgia în această grupă activează Sodertalje Kings, din Suedia, respectiv Telekom Baskets Bonn, din Germania.

În prima etapă, Mons-Hainaut se deplasează în Suedia. Aici, echipa lui Olah se va confrunta cu Sodertalje, grupare ce a luat startul în preliminariile Basketball Champions League. Meciul se va desfășura miercuri (19.10), cu începere de la ora 21:00.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.