Alex Olah obține victoria după o prestație de excepție

Alex Olah a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei pe care Belfius Mons Hainaut a câștigat-o, scor 92-79, asupra lui Kangoeroes Basket Willebroek Willebroek. Pe sferturi: 24-16, 22-16, 24-20, 22-27.

Românul a fost titularizat la poziția 5 și a bifat 22 minute, perioadă în care a avut 8/9 la aruncările din acțiune și 3/5 la linia de pedeapsă pentru 19 puncte. Alex a adăugat 8 recuperări, o pasă decisivă și un capac, cu o posesie pierdută pentru un indice de 30 la eficiență.

După acest rezultat, Mons Hainaut are 6-6 la general și se situează pe locul al 5-lea din totalul de 10 poziții existente în primul eșalon baschetbalistic al Belgiei.

Olah are medii stagionale de 12.1 puncte, 4.3 recuperări, 1.1 pase decisive în 12 partide disputate. El joacă 21.8 minute pe partidă și are procentaje de 53% la aruncările de două puncte, 27% la trei puncte, respectiv 90% la linia de pedeapsă, precum și un indice de 11.8 la eficiență.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.