Alex Olah va juca primul meci în orașul natal după șapte ani

Alex Olah va juca, alături de U-BT Cluj-Napoca, în cadrul etapei a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18, la Sala Constantin Jude din Timișoara. Adversar este nou promovata BC Timba Timișoara. Partida se va disputa vineri (13.10), ora 19:30.

Va fi primul meci oficial pentru Olah în orașul său natal după șapte ani. Ultima sa prezență pe parchetul amintitei săli s-a consemnat la turneul final al CN U18 masculin – ediția 2009/10. Atunci, CSȘ Bega Timișoara a câștigat titlul național.

Olah a jucat baschet la nivel universitar în SUA, după care a petrecut primul sezon din cariera profesionistă în Belgia. El s-a întors în România în această vară, fiind legitimat de U-BT Cluj-Napoca, campioana în exercițiu a României.

Totodată va fi primul meci din Liga Națională pentru Timba Timișoara de la revenirea în primul eșalon. Formația antrenată de Bogdan Murărescu nu a jucat în prima etapă fiind amânat meciul cu concitadina BC SCM din cauza închirierii sălii pentru un alt eveniment.

„Urșii” revin în LNBM după o absență de doi ani. Ei au câștigat Liga 1 – ediția 2016/17.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.