Alex Olah înscrie 19 puncte, Mons Hainaut învinge în campionatul Belgiei

Alex Olah a izbutit o prestație solidă în victoria repurtată de Belfius Mons Hainaut în campionatul Belgiei. Echipa compatriotului nostru a învins pe Liege Basket, scor 88-62.

În 25 minute de joc, Olah a avut 19 puncte, incluzând 9/12 la aruncările din acțiune și 1/1 la linia de pedeapsă. El a adăugat 6 recuperări și 2 capace pentru un indice de 23 la eficiență.

olahalex

În urma acestui meci, Alex Olah are medii de 13 puncte, 3.9 recuperări (1.0 ofensive), 1.3 pase decisive și 10.9 la eficiență în 22.7 minute pe partidă. El are 51% la aruncările de două puncte, 30% la trei puncte, respectiv 94% la linia de pedeapsă.

Mons Hainaut are 4-3 la general în campionatul din Belgia. Următorul meci al echipei pivotului bănățean este programat în FIBA Europe Cup, adversar fiind Sodertalje Kings.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.