Alex Olah a debutat în cupele europene

Alex Olah a suferit o înfrângere la debutul în cupele europene. El a jucat alături de Belfius Mons-Hainaut în Suedia, cu Sodertalje Kings. Rezultatul final a fost de 80-68.

Compatriotul nostru a fost titularizat, a bifat 22 minute de joc și a contribuit cu 6 puncte, având 3/7 la aruncările din acțiune. Olah a adăugat 5 recuperări și 2 capace pentru 8 la eficiență și -4 la +/-.

olah

Meciul contează pentru Grupa C. Din aceasta mai face parte gruparea germană Telekom Baskets Bonn.

Foto: fiba.com/europecup/16-17

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.