Aleksandar Todorov a revenit la cârma lui Balkan Botevgrad

todorov

Aleksandar „Aco” Todorov a fost numit în funcția de antrenor principal la Balkan Botevgrad. El se întoarce la echipa pe care a antrenat-o și în sezonul precedent, după experimentul de câteva ore numit Energia Târgu-Jiu.

Tehnicianul macedonean a condus pe Balkan spre semifinalele campionatului din Bulgaria și până în aceeași fază a Ligii Balcanice. În ambele competiții trupa condusă de Todorov a pierdut cu Levski Sofia. De notat că în campionatul bulgar, Balkan a condus cu 2-0 la general înainte de a fi învinsă cu 3-2 de echipa care avea să câștige atât Liga Balcanică, cât și campionatul în Bulgaria.

„Aco” Todorov a fost numit în funcția de antrenor principal la Energia Târgu-Jiu în pofida faptului că Balkan a dorit să continue colaborarea cu tehnicianul macedonean. El a ales formația gorjeană pentru șansa de a antrena la nivel de EuroChallenge, însă planurile sale au fost date peste cap de problemele interne de la deținătoarea Cupei României.

Conducerea clubului din Târgu-Jiu a demisionat, Todorov făcând în semn de solidaritate față de oamenii care l-au adus la Energia. La câteva săptămâni după cele întâmplate, Balkan a ajuns la un acord cu Todorov pentru reluarea parteneriatului. Între timp, Energia l-a numit în funcția de antrenor principal pe Antonis Konstantinides.

Până la această oră informația nu a fost confirmată oficial de clubul din Botevgrad, însă întreaga presă din Bulgaria vorbește despre acest lucru.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.