Aleks Rasic stabilește un nou record de reușite de trei puncte într-un meci

Aleksandar Rasic a stabilit un nou record stagional de reușite de pe semicerc într-un singur meci. Extrem de experimentatul jucător al lui U-BT Cluj-Napoca, capabil să ajute în atât de multe moduri o echipă, a transformat șapte aruncări de trei puncte în victoria cu BC SCM Timișoara din prima etapă a returului în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2016/17.

Titularizat la poziția 2, Rasic a petrecut 33 minute pe parchet. El a jucat și la poziția 1, cu precădere în momentele în care Filip Adamovic a fost odihnit. În perioada petrecută pe parcurs, fostul jucător al lui Partizan a avut 7/12 la aruncările din acțiune. De notat că el nu a aruncat din interiorul semicercului în această partidă.

Rasic a bifat 23 puncte (2/2 la linia de pedeapsă), adăugând 5 pase decisive, 3 intercepții, 2 recuperări și chiar un capac, cu o posesie pierdută pentru 27 la eficiență. Aleks a încheiat cu 21 la +/-.

În 11 partide disputate în actuala ediție a Ligii Naționale, Rasic are 27/65 la aruncările de trei puncte pentru un procentaj de 41.5%. De notat că el este liderul echipei sale la acest capitol, precum și la pase decisive.

Rezultatul final al partidei a fost de 98-81 pentru clujeni.

Foto: U-BT Cluj-Napoca (Facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.