Aleks Rasic a egalat recordul de triple într-un meci din actuala ediție de campionat

Aleksandar Rasic a egalat recordul absolut de reușite de pe semicerc într-un meci din actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin. Sârbul a avut șapte coșuri de trei puncte în Meciul 2 al seriei cu SCM U Craiova din primul tur al playoff-ului, încheiat cu scorul de 104-78 în favoarea lui U-BT Cluj-Napoca.

Rasic a totalizat 25 puncte în meciul amintit. El a avut 7/9 la trei puncte și 2/2 la două puncte pentru un procentaj de peste 80% la încercările din acțiune.

Sportivul amintit a mai avut un meci în sezonul regulat cu șapte reușite de pe semicerc. Alături de el, Max Pustozvonov, Marius Runkauskas și Jonte Flowers au marcat câte șapte coșuri de trei puncte într-un meci din actuala ediție de campionat.

Cu un total de 73 reușite de pe semicerc, Rasic urcă pe locul al 2-lea în ierarhia generală a celor mai productivi marcatori de la distanță în actuala ediție de campionat. El l-a egalat pe Mladen Jeremic. Prima poziție aparține lui Marius Runkauskas, autor a 78 reușite.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Aleks Rasic a egalat recordul de triple într-un meci din actuala ediție de campionat

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.