Alegerile pentru noua conducere a Federației Române de Baschet vor avea loc pe 5 mai 2017

Federația Română de Baschet a anunțat că pe data de 5 mai 2017, la Arena de Baschet din București (B.dul Basarabia, nr. 39, sector 2, Bucuresti), va avea loc Adunarea Generala de alegeri.

Toate structurile afiliate trebuie să trimită la secretariatul FR Baschet ori pe adresa de e-mail alegeri2017@frbaschet.ro, următoarele:

– formularul de nominalizare a delegatului care reprezinta clubul respectiv la Adunarea Generala de alegeri din 5 mai 2017
– eventualele propuneri de candidaturi pentru alegerea noului Birou Federal (1 presedinte, 2 vicepresedinti, 10 membri), a presedintelui Comisiei de Apel si a membrilor Comisiei de Cenzori.

Pentru fiecare candidat, dosarul trebuie sa contina: adresa clubului cu propunerea si prezentarea succinta a activitatii candidatului; confirmarea acceptarii candidaturii; curriculum vitae si cazierul.

Pana in data de 14 aprilie 2017, orice persoana care doreste sa candideze si intruneste conditiile din Statut, isi poate depune candidatura individuala, insotita de curriculum vitae si cazier.

Toti candidatii trebuie sa trimita la FRB pana in data de 14 aprilie 2017 cazierul in original si, bineinteles, trebuie sa fie prezenti in sala la Adunarea Generala de alegeri din 5 mai 2017.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.