Alba Berlin, Cedevita și Groningen câștigă SuperCupa națională

Sâmbătă (27.09), s-a desfășurat SuperCupa în mai multe țări din Europa. Dacă am vorbit deja despre triumful lui Real Madrid asupra Barcelonei în Spania, aruncăm o privire asupra celor consemnate în Germania, Croația și Olanda.

Alba Berlin a depășit pe Bayern Munchen cu scorul de 76-68, la capătul unui meci pe care l-a controlat cu autoritate. Meciul a avut loc în capitala Germaniei, fiind dominat de gazde. La jumătatea confruntării, la scorul de 45-25, s-a consemnat eliminarea lui Svetislav Pesic, antrenorul bavarezilor.

În Croația, Cedevita Zagreb a depășit pe Cibona cu scorul de 80-74 în meciul denumit „Cupa Drazen Petrovic”. Salvată de la desființare în această vară, Cibona nu a avut nicio șansă în fața lui Roko Leni Ukic, care a bifat 22 puncte și 5 pase decisive pentru Cedevita.

Groningen a depășit pe ZZ Leiden în SuperCupa Olandei. Rezultatul final al partidei a fost de 78-67, formația din Groningen conducând cu autoritate pe tot parcursul meciului. La jumătatea confruntării scorul a fost de 42-30, pentru ca apoi ecartul să urce până la un maxim de 18 lungimi.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.