Agendă aglomerată pentru baschetul românesc în cursul acestei săptămâni

Săptămâna care tocmai a început prezintă o listă întreagă de evenimente importante pentru baschetul românesc. Trecem în revistă, în ordine cronologică, aceste momente.

Luni (10.07), cu începere de la ora 12.00, la sediul FR Baschet, este programată tragerea la sorți și stabilirea programului pentru sezonul competițional 2017/18 în Liga Națională și Cupa României.

Marți (11.07), cu începere de la ora 15.00, la Mies, Elveția, se va desfășura ceremonia de tragere la sorți a fazelor preliminare și grupelor Basketball Champions League – ediția 2017/18. România este reprezentată de U-BT Cluj-Napoca.

FIBA a anunțat că după tragerea la sorți a Basketball Champions League va face precizări concrete cu privire la FIBA Europe Cup – ediția 2017/18. Este vorba despre fazele preliminare, tragerea la sorți, calendar și alte detalii importante pentru cluburile participante. România este reprezentată de Steaua CSM EximBank București, CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu.

Pe tot parcursul săptămânii se vor desfășura următoarele meciuri ale echipei naționale U20 feminin a României contând pentru Campionatul European Divizia B – ediția 2017, de la Eilat, Israel.

Vineri (14.07) este programtă, la Oradea, următoarea ședință a Biroului Federal.

Tot vineri (14.07) demarează Campionatul European U20 masculin Divizia B – ediția 2017, la Oradea. România este înscrisă în competiție alături de alte 20 echipe naționale.

În perioada 14-17 iulie, prima reprezentativă a României la baschet masculin susține primele jocuri de verificare. La distanță de o lună după începerea pregătirii pentru participarea la EuroBasket 2017, „vulturii” se deplasează în Portugalia, pentru un turneu internațional. Aici, echipa antrenată de Marcel Țenter se va duela cu Estonia și Portugalia.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.