Adunarea Generală de Alegeri a fost convocată cu trei luni înaintea EuroBasket 2017!

Adunarea Generală de Alegeri pentru președinția Federației Române de Baschet și stabilirea noului Birou Federal a fost convocată, la propunerea lui Horia Păun (președintele FRB), pentru data de 5 mai anul curent.

Comisia de Validare a Candidaturilor pentru președinția FR Baschet și Biroul Federal este alcătuită din Sorin Ardelean (presedintele comisiei de Etica), Doru Toma (jurist) și Andreea Arnautu (jurist).

Este cel puțin surprinzător faptul că alegerile noului președinte al federației și noua conducere a acesteia se vor face cu trei luni înaintea EuroBasket 2017, eveniment co-organizat de România. Este vorba despre cel mai important eveniment sportiv organizat în epoca modernă de țara noastră, iar acesta a fost atras de actuala conducere a FR Baschet.

Mai mult, alegerile vin după ce vechea conducere a FR Baschet și Biroul Federal au stabilit sistemul competițional pentru ediția 2017/18 în Liga Națională de baschet masculin și feminin.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.