Adrian Tudor s-a înțeles cu BC Mureș

Adrian Tudor va încheia sezonul competițional 2014/15 alături de BC Mureș. Sportivul în vârstă de 30 ani s-a despărțit recent de Steaua CSM EximBank București, formație alături de care a petrecut ultimul an și jumătate de carieră și a ajuns la un acord cu formația alb-albastră, informează bcmures.com.

Înalt de 1.84 metri, jucător de poziția 1 și originar din Constanța, Tudor se întoarce la Târgu-Mureș, acolo unde a petrecut sezonul competițional 2011/12, când antrenor i-a fost, în prima parte, Deri Csaba, iar în cea de-a 2-a, Srecko Sekulovic. Atunci, Adiță a bifat 22 prezențe și a avut medii statistice de 1.8 puncte, 1.8 pase decisive, 1.4 recuperări și 0.6 intercepții cu 1.8 posesii pierdute pentru 2.3 la eficiență în 11 minute pe meci. Pe parcursul acelui sezon, Tudor a avut o problemă medicală ce l-a împiedicat să evolueze la capacitate maximă.

tudor

În actualul sezon, Adrian Tudor a jucat 17 meciuri pentru Steaua, având 3.2 puncte, 2.2 pase decisive, 0.8 recuperări și 0.7 intercepții cu 1.7 posesii pierdute pentru 3.7 la eficiență în peste 17 minute de joc.

Adi Tudor jucat, de-a lungul carierei, pentru CSU Brașov (un sezon), CSU Asesoft Ploiești (opt sezoane, în trei perioade diferite), CS Otopeni (un sezon), BC Mureș (un sezon) și Steaua CSM București (un sezon și jumătate). Acesta este cel de-al 13-lea sezon consecutiv la nivelul primului eșalon baschetbalistic al României pentru conducătorul de joc al echipei naționale.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.