Adam Hanga, adversarul României la EuroBasket 2017, a fost desemnat MVP-ul etapei în Spania

Baskonia a depășit pe Obradoiro, scor 87-86, într-un meci contând pentru etapa 21 din sezonul regulat al Ligii ACB. Partida a dat MVP-ul rundei în Spania. Acesta este maghiarul Adam Hanga, adversarul României la EuroBasket 2017.

În 34 minute de joc, Hanga (foto) a avut 22 puncte (8/11 din acțiune, 5/5 la linia de pedeapsă), 7 recuperări, 4 pase decisive și a terminat cu un indice de 34 la eficiență. Este primul titlu de cel mai bun jucător al etapei pentru maghiar în acest sezon competițional și al 2-lea din cariera acestui jucător în Liga ACB.

În cadrul aceleiași etape, Real Madrid a pierdut la Malaga, scor 78-82. În schimb, FC Barcelona s-a impus în confruntarea cu ultima clasată, Manresa, scor 92-72.

Tenerife, a 2-a clasată, a pierdut pe teren propriu în confruntarea cu Gran Canaria, scor 60-70.

După etapa 21, Real Madrid are 15-4 la general și este lider al campionatului. Tenerife are 15-5 și se menține pe locul al 2-lea, după ce a irosit o bună oportunitate de urca pe primul loc. Podiumul este completat de Valencia și Barcelona, ambele cu 14-5 la general.

Baskonia se situează pe locul al 5-lea, cu un bilanț general de 14-6. Malaga este a 6-a, cu 13-7, iar Gran Canaria ocupă locul 7, cu 12-8. Ultimul loc calificant în playoff este deținut actualmente de Andorra, cu un bilanț de 10-9.

Foto acb.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.