Acreditări mass-media pentru FIBA EuroBasket 2017

Federatia Romana de Baschet va informeaza pe aceasta cale ca formalitatile de acreditare a reprezentantilor mass-media pentru turneul final FIBA Eurobasket 2017 (https://www.fiba.com/eurobasket/2017), competie care se va derula in toamna acestui an in Romania, Finlanda, Israel si Turcia, se vor efectua pana in data de 15 iunie 2017 numai pe portalul deschis special de FIBA, forul international de baschet.

Prima faza a celei mai importante competitii baschetbalistice din acest an, faza grupelor, va avea loc dupa cum v-am mai informat in “Helsinki Arena” (Finlanda), “Tel Aviv Arena” (Israel), “Sala Polivalenta Cluj-Napoca” (Romania) si “Istanbul Arena Fenerbahce” (Turcia), in perioada 31 august – 7 septembrie.

Faza finala a FIBA Eurobasket 2017, respectiv faza meciurilor eliminatorii, va avea loc in “Istanbul Sinan Erdem Arena”, in perioada 9 – 17 septembrie.

Reprezentantii mass-media din Romania care doresc sa participe la cel mai mare eveniment baschetbalistic al anului, FIBA Eurobasket 2017 (indiferent de faza), sunt rugati sa aplice pentru solicitarile de acreditare la eveniment folosind FIBA Media Portal. (https://accreditation.fiba.com/fiba-publicregistration/en-US/Account)
Termenul limita pentru transmiterea solicitarilor este de 15 iunie 2017, data dupa care FIBA va inchide portalul pentru acreditari mass-media. (inclusiv pentru grupa de la Cluj-Napoca, la meciurile ce vor fi gazduite de Sala Polivalenta)

CAZARE MEDIA HOTEL

Toate cele patru locatii care vor gazdui meciurile FIBA Eurobasket 2017 ofera cazare oficiala in Media Hotel. In timpul aplicarii solicitarii de acreditare pe portalul FIBA, aveti posibilitatea de a selecta si rezervarea de cazare intr-unul dintre hotelurile destinate mass-media. Aceasta solicitare va servi drept o pre-rezervare in hotelul respectiv. Dupa ce solicitarea de acreditare mass-media a fost aprobata de FIBA, aplicatia va continua cu procesarea si finalizarea rezervarii de cazare. Va rugam sa retineti faptul ca, in cazul in care cererea dumneavoastra de acreditare mass-media nu este aprobata de FIBA, atunci pre-rezervarea va fi anulata in mod automat.

Mai multe informatii despre hoteluri, politicile de anulare si alte detalii pot fi obtinute de catre persoana care aplica pentru acreditare consultand lista de contacte a fiecarui hotel in parte.

CONDITII GENERALE

Candidatii selectati vor fi notificati automat de catre FIBA; completarea formularului de cerere pe portalul forului international nu garanteaza in mod automat aprobarea acreditarii. Va rugam sa completati toate datele solicitate si sa nu lasati campuri goale.

Totodata, solicitantul trebuie sa incarce in timp ce completeaza solicitarea de acreditare si o versiune electronica a unei fotografii de tip portret (headshot). Aplicatiile care nu includ o fotografie corecta nu vor fi luate in considerare.

Pentru a putea fi luate in considerare solicitarile pentru acreditare, solicitantul trebuie sa reprezinte o institutie mass-media care produce si publica in mod constant un continut original de stiri. Aplicatiile formulate din partea altor reprezentanti (ex. – cluburi sportive, agentii, brosuri, blogguri etc) nu vor fi luate in considerare de catre FIBA. (Jurnalistii, fotografii si cameramanii liber-profesionisti) pot cere sa dovedeasca faptul ca se afla in misiune, cu o legatura clara cu mass-media (colaborare), in scopul de a fi luate in considerare solicitarile. Dar asta numai in cazul celor care nu sunt angajatii unei institutii mass-media si au doar colaborari cu acestea pe diverse evenimente.

Pe de alta parte, institutiile care trebuie sa se aplice pentru un numar mare de acreditari (de exemplu cei din mass-media detinatori de drepturi pe eveniment) sunt obligate sa trimita un e-mail pe communications-europe@fiba.com pentru a discuta despre utilizarea contului unui utilizator al corporatiei sau re-activarea contului lor (pentru utilizatori deja inregistrati).
Daca exista nelamuriri sau intrebari suplimentare, va rugam sa contactati reprezentantii FIBA Europe Communications la mail-ul
communications-europe@fiba.com.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.