Absențe numeroase pentru Fenerbahce din cauza EuroBasket 2017

Fenerbahce Istanbul este una dintre cele mai afectate echipe de EuroBasket 2017. Antrenorul Zeljko Obradovic are la dispoziție un număr de șapte jucători în pregătiri la ora actuală.

Cei șapte care se pregătesc deja la clubul care a câștigat ultima ediție a Euroligii masculine sunt Jan Vesely, Pero Antic, Egehan Arna, Jason Thompson, Ahmet Duverioglu, James Nunnally și Yordan Minchev. De notat că Vesely a refuzat participarea la turneul final al Campionatului European alături de echipa națională a Cehiei în această vară.

Accidentați sunt Nikola Kalinic, Bobby Dixon și Ahmet Can Duran. Dacă ar fi fost sănătoși, primii doi ar fi jucat la rândul lor la EuroBasket 2017. De altfel, Kalinic și Dixon s-au accidentat în programul echipelor naționale, înaintea începerii turneului final.

Prezenți la EuroBasket 2017 sunt următorii jucători ai lui Fener: Nicolo Melli, Marko Guduric, Sinan Guler (nou veniți la campioana Turciei și Europei), Baris Hersek, Melih Mahmutoglou, Kostas Sloukas, respectiv Luigi Datome.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.