A 3-a victorie stagională pentru Alex Olah

Alex Olah și Belfius Mons Hainaut au bifat a 2-a victorie consecutivă în campionatul Belgiei. Echipa compatriotului nostru s-a impus pe terenul echipei Okapi Aalstar. Meciul desfășurat la Aalst s-a încheiat cu scorul de 93-89.

În 16 minute de joc, Olah a avut 13 puncte (3/7 la două puncte, 1/2 la trei puncte, 4/4 la linia de pedeapsă), 4 pase decisive, 3 recuperări, o intercepție și o posesie pierdută pentru 13 la eficiență. Bănățeanul are 12 puncte, 3.5 recuperări și 1.5 pase dcisive în peste 22 minute pe partidă după primele șase meciuri disputate în campionatul Belgiei. Alex a fost titularizat de cinci ori.

Mons Hainaut are 3-3 la general în campionatul din Belgia. Pentru echipa compatriotului nostru urmează al 2-lea meci în FIBA Europe Cup. Adversar este Telekom Baskets Bonn. Meciul se va desfășura miercuri (02.11), în Germania. Belgienii au 0-1 în această întrecere.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.