A 2-a victorie stagională pentru Alex Olah

Alex Olah a obținut cea de-a 2-a victorie stagională. El a ajutat-o pe Belfius Mons-Hainaut să se impună în confruntarea cu Leuven Bears, din campionatul Belgiei. Rezultatul final a fost de 77-75.

Olah a fost titularizat și a bifat 18 minute de joc. El a avut 1/7 la aruncările din acțiune și 4/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 6 puncte. A adăugat o recuperare și un capac pentru 1 la eficiență.

După acest meci, Mons-Hainaut are 2-3 la general și se situează pe locul al 6-lea în campionatul Belgiei. Este prima victorie a acestei echipe după o serie de patru partide pierdute în succesiune (trei în campionat, una în cupele europene). Prima victorie s-a consemnat în etapa inaugurală a campionatului belgian, chiar pe terenul lui Oostende, campioana în exercițiu.

Olah are medii de 11.8 puncte, 3.6 recuperări și 1.0 pase decisive în 23.6 minute pe partidă pentru 8.0 la eficiență.

Echipa compatriotului nostru nu va avea meci la mijlocul acestei săptămâni întrucât în grupa din care face parte în FIBA Europe Cup este un număr impar de ecvhipe, belgienilor venindu-le rândul să stea.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.