A 7-a victorie consecutivă pentru echipa lui Alex Olah

Belfius Mons Hainaut a înregistrat cea de-a 7-a victorie consecutivă în campionatul Belgiei. Echipa amintită a disput de Limburg United, scor 82-69.

Alex Olah a totalizat 17 puncte (5/7 la două, 1/1 la trei, 4/4 la libere), 7 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții și un capac pentru 28 la eficiență.

Prin prisma acestui succes, echipa compatrotnului nostru are un bilanț general de 18-17 și se situează pe locul al 5-lea, la egalitate cu formațiile situate pe locurile 4, 6 și 7. A 8-a clasată, Charleroi, are 17-18 la general.

Ultima etapă din sezonul regulat este programată pentru miercuri (10.05). Mons Hainaut joacă pe terenul lui Charleroi. Cert este că echipa lui Olah este calificată în playoff, dar rămâne de stabilit de pe care poziție.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.