55 de puncte pentru Kyrie Irving într-un meci

Kyrie Irving a înscris 55 puncte în meciul câștigat de către Cleveland Cavaliers în fața lui Portland Trailblazers. Meciul din sezonul regulat al ligii nord-americane s-a încheiat cu scorul de 99-94 în favoarea echipei din Ohio.

irving

Irving a ratat primele șapte aruncări efectuate în această partidă, dar apoi a înscris de 11 ori din spatele semicercului și a terminat partida cu 10/10 la linia de pedeapsă pentru a stabili un record personal al carierei. Totodată, performanța lui Kyrie este cea mai impresionantă consemnată vreodată într-un meci de baschet la Quicken Loans Arena. În 39 minute de joc, Irving a aruncat de 36 ori la coș din acțiune și a terminat cu 55 puncte, la care a adăugat 5 pase decisive, 4 recuperări, 2 intercepții și trei posesii pierdute.

În cadrul acestui meci a absentat LeBron James. El a fost menajat din cauza unei accidentări. De cealaltă parte, LaMarcus Aldridge a avut 38 puncte și 11 recuperări.

Cleveland are 27-20 la general, iar Portland ajunge la 32-14 după această partidă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.