54 coșuri de trei puncte marcate de U-BT Cluj-Napoca în seria cu SCM U Craiova

U-BT Cluj-Napoca a realizat o performanță uluitoare pe parcursul seriei de playoff disputate în compania lui SCM Universitatea Craiova. Încheiată cu scorul general de 3-0, aceasta a cuprins un număr total de 54 coșuri de trei puncte din partea formației ardelene.

Echipa lui Mihai Silvășan a avut 16 reușite de trei puncte în Meciurile 1 și 3, respectiv 22 în Meciul 2. Așadar, o medie de 18 coșuri de trei puncte pe meci.

Ardelenii au avut un procentaj de 50% la aruncările de trei puncte în seria cu Craiova. Ei au marcat 162 din totalul de 311 puncte prin aruncări de la distanță. Adică mai mult de jumătate din punctele Clujului au venit din spatele semicercului.

În fine, Meciul 3 al seriei cu SCM U Craiova a consemnat o serie de recorduri stagionale pentru U-BT Cluj-Napoca. Este vorba despre un record de puncte marcate într-un meci. După 100 în Meciul 1 și 104 în Meciul 2, clujenii au stabilit un nou record cu 107 puncte marcate.

De asemenea, ei au bifat 33 pase decisive și 31 recuperări defensive, ambele maxime stagionale pentru U-BT Cluj-Napoca.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.